Hogy néz ki egy mellnagyobbító műtét menete?

Írta ekkor 2022-01-12

Talán nem túlzás kijelenteni azt, hogy az ember sokszor elégedetlen magával. A külsőségek tekintetében sokan küzdenek nem csak fiatalon, de idősebb korban is komplexusokkal, melyeknek a legfőbb oka az, hogy bizonyos testrészüket, vagy testrészeiket nem látják szépnek. A hölgyek körében az egyik legkardinálisabb kérdés ilyen tekintetben a mell mérete és formája, éppen ezért az egyik legkertesebb szépészeti műtét hazánkban is a mellplasztika szokott lenni. A formás, feszes és telt mellek régóta a nőiesség szimbólumának számítanak, így nem csoda az, hogy sokan hajlandóak a kés alá feküdni azért, hogy elégedettek lehessenek a kebleikkel akkor, amikor a tükörbe néznek.

Igen komoly önértkelési gondok is adódhatnak azoknál a nőknél, akik a mellük adottságával nem tudnak megbékélni. Szerencsére manapság már könnyen lehet megoldást találni arra, ha nagyobb, és feszesebb melleket szeretne valaki magának, hiszen egy jó plasztikai sebész csodákra képes a keblek tekintetében. Egész biztos sokan gondolkodtak már el azon, hogy mellnagyobbító műtét végeztetnek el magukon, éppen ezért érdekli őket, hogy mi is a pontos menete egy ilyen beavatkozásnak. Mellnagyobbítás előtt mindig szükséges egy előzetes konzultáció. Elengedhetetlen néhány fontos vizsgálat is még a beavatkozást megelőzően, úgy, mint mammográfia, labor vizsgálat, EKG és mellkasröntgen.

A mellnagyobbító műtétet mindig altatásban végzik, és csak egy éjszakát kell utána bent tölteni a kórházban, másnap már mehetnek is haza a páciensek. A műtét alatt mindössze egy 4-6 cm-es bemetszést ejtenek, amin keresztül vagy a mellizom alá, vagy a mirigyállomány alá ültetik be az implantátumot, és legtöbbször a vágást magától felszívódó varrattal zárják be. A beavatkozást követően mindenkinek egy úgynevezett kompressziós melltartót kell majd viselnie a kontrollvizsgálatig. Ajánlott a műtétet követően néhány hónapig háton fekve aludni, valamint arra is figyelni kell, hogy a tökéletes gyógyulás érdekében kerüljük az áztató fürdőzést, az UV fényt, valamint a napfényt is a heg környékén.

A fenti linken elérhető oldalon nem csak minden fontos információnak utána tud majd még olvasni azzal kapcsolatban, amit egy mellnagyobbító műtét menetéről tudni érdemes, de akár online jelentkezhet is majd Dr. Falus György, plasztikai sebész ingyenes konzultációjára. Januárig ráadásul jelentős kedvezményben is részesülhet! A mellnagyobbításnak nem csak az lesz az előnye, hogy keblei dúsabbak és formásabbak lesznek, de a megújult külső abban is a segítségére lehet, hogy önbizalma visszatérjen, és valóban jól érezze magát a bőrében! Abban az esetben, ha valaki tényleg elégedett önmagával, akkor meg van arra is az esély, hogy az élet minden területén sikeresebben teljesítsen!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhét − tizennégy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST