Hold szerinti vetéssel, háztartási környezetbarát tisztítószerekkel és még sok mással is ismerkedhetnek az érdeklődök Foktőn

Írta ekkor 2024-02-26

Mihó Izabella és Kézsmárki Judit izgalmas kezdeményezéssel rukkolt elő, amely a kertészkedés és háztartási teendők teljesen új perspektíváját kívánja bemutatni.

Az általuk elindított program célja, hogy új színt vigyen a mindennapi kertészeti és háztartási tevékenységekbe. Mihó Izabella, a rendezvény egyik szervezője, elmondta a KORONAfm100-nak, hogy hosszú ideje foglalkozik a kertészkedéssel, és most szeretné megosztani tapasztalatait a nagyközönséggel, hogy rávilágítson arra, hogyan lehet mindezt innovatív módon végezni. A program főbb témái közé tartozik a vegyszerek kizárása, költséghatékony megoldások bemutatása, valamint a hold fázisainak figyelembevétele a vetés során. A Foktői művelődési ház ad otthont ennek az izgalmas rendezvénynek, amelyre február 27-én, 5 órakor kerül sor.

A szervező további részleteket is megosztott rádiónknak a program tartalmáról. Kiemelte, hogy a biodinamikus kertészkedés lesz az egyik fő téma, amelyről részletesen beszélnek majd az eseményen. Az érdeklődők rengeteg értékes információhoz juthatnak arról, hogy mi is pontosan ez a fajta növénytermesztés, és hogyan alkalmazhatják ezt az elvet a mindennapi gyakorlatban. Mihó Izabella, elárulta rádiónknak, hogy a programot követően egy izgalmas közös beszélgetésre invitálják a közönséget. Ennek oka az, hogy az általuk képviselt környezettudatosság iránti elkötelezettség már számos embert ösztönzött a változásra, így elindulhat egyfajta tapasztalatcsere, iránymutatás.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...