Holttest a hartai Duna partnál – még tart a helyszíni munka

Írta ekkor 2019-06-03

Hétfő délelőtt fél 11 tájt jelzett hartai hallgatónk, miszerint holttestet emelnek ki a Dunából a Panoráma Étterem környékén.

Elmondása szerint a holttest egyike volt a fővárosi Hableány turistahajó múlt heti katasztrófája során eltűnt, azóta is nagy erőkkel keresett 21, zömében dél-koreai áldozatnak.

Úgy tájékoztattak, hogy a mentősök már valószínűleg elvitték a kiemelt földi maradványokat, azonban rendőrség és a tűzoltóság szakemberei még a helyszínen vannak.

Egyelőre az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának Sajtóügyelete a hozzájuk intézett kérdéseinkre válaszul annyit közölt, hogy “a Dunából Hartánál kiemelt holttest azonosítása folyamatban“.

Tehát sem megerősítést, sem cáfolatot nem kaptunk arra vonatkozó kérdésünkre, hogy “felmerült-e, hogy a kiemelt személy egyike lehet a Hableány-hajóbaleset során eltűnt koreai áldozatoknak?”

Helyszíni információink szerint reggel 8 és 9 között jelentették a rendőrségre, hogy egy 50-60 év közötti, vélhetően koreai férfit találtak a vízben – ezután érkezett valamennyi illetékes szerv a Duna partjára.

Frissítés (16:08): 

Hallgatói fotóink tanúbizonysága szerint jelenleg is tartanak a helyszínelési munkálatok, és folyamatban van a holttest azonosítása, amely köré vélhetően a zöld sátrat emelték.

Hallgatói fotók a helyszínről – kedd délután


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST