Homokmégy csatlakozott a legszebb konyhakertek országos programhoz

Írta ekkor 2021-05-29

„A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programban való részvételre hívta fel kishazánk valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit Sári Kovács Szilvia ötletgazda-programigazgató – Karcag alpolgármestere, aki a homokmégyieket is buzdította, hogy csatlakozzanak a kampányhoz.

Vígné Romsics Beáta a település alpolgármestere elárulta, hogy már meg is hirdették a versenyt, amelyre több kategóriában várják a nevezőket.

A helyi program lebonyolításával a cél, hogy összegyűjtsék azokat a kertművelőket, akik tovább vitték azt, amit nagyszüleiktől tanultak, vagy olyan saját módszereket alkalmaznak, amellyel egészséges zöldséget-gyümölcsöt termelnek.

 

Vígné Romsics Beáta Homokmégy alpolgármestere „A legszebb konyhakertek” verseny kapcsán kiemelte, hogy egy helyi zsűri tekinti meg a kerteket, és értékeli a látottakat.

Az alpolgármester asszony felhívta a figyelmet arra, hogy június 15-ig várják a jelentkezéseket, illetve mikor várható az eredményhirdetés, ami nem marad jutalom nélkül. Minden kategória első helyezettjei továbbjutnak az országos döntőbe, értékes díjért szállhatnak ringbe.

Bárki, aki nevez a megmérettetésre viszontláthatja munkájának gyümölcsét az önkormányzat közösségi oldalán.

 

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

17 − négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST