Horoszkóp: A Szüzet ma kellemes meglepetés éri és téged?

Írta ekkor 2018-10-13

Kedves Kos! Heves szükségét érzed ma a megértésnek, a szerelmeskedésnek. partnerében igyekszel felszítani a régi tűzet. Kísérleted sikerül: újult erővel lángol fel kettőtök között a szenvedély.

Kedves Bika! Kizárólag azokat a kapcsolatokat szereted, amelyekben kölcsönösen viszonozzák az érzéseid, amolyan adok-kapok szinten!”. Örülj annak, hogy párkapcsolatod viszonylag kiegyensúlyozott, és jól működik. Törekedj arra, hogy ez így is maradjon!

Kedves Ikrek! Fárasztó munkanap áll előtted. Helyesen teszed, ha lemondod az esti programot. Az aktív pihenést színezd egy mozival, előadással, egy hosszú sétával ez is pihentető lehet.

Kedves Rák! Érzelmileg mostanában ingatag vagy. Ha valamelyest józanabbul mérlegelnéd a körülötted folyó dolgokat, belátnád, hogy nincs okod idegességre. Az egészségedre viszont figyelj oda!

Hunyni látszik az Oroszlán tüze, ma nem olyan vehemens, mint máskor. Inkább arra vágysz, hogy békén hagyjanak, de mindez múló hangulatnak bizonyul csupán. Könnyen előcsalogathatnak barlangodból, ha kedvedre való mulatság kínálkozik.

Kedves Szűz! A szerelemben, vagy a családi életben érnek ma váratlan, de nagyon kellemes meglepetések. Eljegyzés vagy gyermekáldás ütheti fel a fejét. Tedd emlékezetessé a mai napot

Kedves Mérleg! Minek is örülhetnél ezen a napon, hiszen fáradtan, meggyötörten ébredsz. Valamilyen negatív hatás tart hatalmában. Próbálj kitörni ebből a kedvezőtlen helyzetből.

Kedves Skorpió! Nincs jobb időtöltés, mint egy kiadós kirándulás ejtsd meg munka után. Meg kell feledkezned a hétköznapi robotról, az ismétlődő problémákról. Ha kiszabadulsz a természetbe, meglátod, egy csapásra megszűnik minden baj.

Kedves Nyilas! Ezen a hétvégén is a munka lázában égsz. Hiába, ma neked való feladatot kapsz, ami a karrieredre pozitívan kihathat. Ráadásul egy olyan ismerősöddel is összefuthatsz, aki segítségedre lehet.

Kedves Bak! Elfacsarodik a szíved, olyan dolgok esnek meg közvetlen környezetedben. Ami megtörtént, azon nem lehet változtatni, de elgondolkodni érdemes rajta. Adj hálát hogy szertető család és baráti társaság vesz körbe.

Kedves Vízöntő! A vállalkozások sikere foglalkoztat. Ha akkor, amikor kellett, valóban nyugodt, és körültekintő voltál, akkor most kár izgulnod. Szeretteid is érzik, hogy képtelen vagy leengedni, azért próbálkozz!

Kedves Halak! Túl vagy hajtva, túl sokat vállalsz magadra, és túl gyakran dobnak be a mély vízbe. Csoda, ha leteper a fáradtság? Dolgozz kisebb elánnal. Jogod van a lazításra, délután szánj rá időt!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST