Húsz ruhadarabot, közel 100 ezer forint értékben loptak egy kalocsai üzletből

Írta ekkor 2022-02-17

Húsz ruhadarabot vitt el közel 100.000 forint értékben egy fiatal pár és egyikük édesanyja az egyik kalocsai üzletből. A rendőrök pár nap alatt megtalálták a tolvajbandát és lefoglalták a lopott holmikat – tették közzé a rendőrség hivatalos weboldalán. 

Zárás közeledtével a helyükre pakolták a felpróbált, ám meg nem vett ruhákat az egyik kalocsai üzlet alkalmazottjai, amikor különös dolgot találták a próbafülkében idén február 9-én este. Az egyik cipősdobozban ugyanis húsz áruvédelmi eszköz sorakozott. Egy gyors leltár után kiderült, hogy a nap folyamán közel 100.000 forint értékben loptak el ruhákat és cipőket az üzletből. A dolgozók rögtön értesítették a rendőröket, akik elemezni kezdték az áruház kameráját, illetve a térfigyelők felvételét.

Fotó: police.hu

A nyomozók pár napon belül beazonosították a feltételezett elkövetőket. Kiderült, hogy egy fiatal párból, és egyikük édesanyjából áll a tolvajbanda. A felállás úgy nézett ki, hogy a két nő egy-egy próbafülkében foglalt helyet, míg a csapat férfi tagja hordta nekik a ruhákat. Az idősebbik asszony próbálgatta a termékeket, a fiatalabbik eközben egy kézi szerszám segítségével eltávolította az áruvédelmi eszközt a megfelelő darabokról. Az ellopott ruhákat a házkutatás alkalmával megtalálták a rendőrök, lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának. A trió tagjait gyanúsítottként hallgatták ki lopás miatt – írja a police.hu

Címkék:

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

10 − 8 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...