Forgalomkorlátozás lép életbe a Szentháromság tér körül

Írta ekkor 2023-02-23

A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Érseki Hivatala, a Kalocsa Szentháromság tér Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény előtti területen folytatni kívánja a tér felújítási munkálatait. Az elvégzendő feladat érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás szükséges, mely érinti a Szentháromság téren, és Asztrik téren elhelyezkedő oktatási-nevelési intézmények megközelíthetőségét is. 

Február 24-én 14:00 –március 5-én 24:00 közötti időszakban Kalocsán a Szentháromság tér – Kossuth Lajos utca – Asztrik tér közötti szakaszánál ideiglenes forgalmi rend változást vezetnek be. 

(fotó:kalocsa.hu)

A Szentháromság térre a Kossuth Lajos utca felől a korábbi megszokott módon autóval behajtani ideiglenesen nem lehetséges. A jelzett területen lévő intézmények, gépjárművel a Kunszt utca felől az Asztrik tér irányában tovább haladva közelíthetőek meg. Valamennyi utca  forgalma ez idő alatt kétirányú, továbbá a Kunszt utca Magtár utca felöli kezdeté-től zsákutcaként funkcionál.

Járművel érkezők részére parkolásra az Asztrik téren, Érsek-kert utcában, és a Kunszt utcában kijelölt várakozóhelyeken van lehetőség. A kerékpárral és gyalogosan érkezők számára a közlekedés zavartalan.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...