Igazságos, mégis fájó döntetlent játszott ex edzője ellen a KFC

Írta ekkor 2018-09-01

Döntetlennel zárt a KFC Kiskunhalason, egykori edzője, Márton Zsolt ellen. Vagyis a Kiskunhalas ellen, persze ez egyértelmű, de a Faddikorr-KFC összecsapásnak természetesen adott egy plusz csavart, hogy Márton, szerdától a halasiakat dirigálja…

Kohány Balázsék 1-0-s hátrányból fordítottak, és bár mind a két fél igazságosnak tartja a döntetlent, mégis mindkettőnek fáj a pontvesztés, magukénak érezték a győzelmet. Kohány Balázs a meccs eseményeit elevenítette fel rádiónknak.

Természetesen megkérdeztük Kohány Balázst arról is, hogy adott-e személy szerint neki, vagy a csapatnak plusz frusztrációt, hogy egykori edzőjük ül az ellenfél kispadján. Kohány egyértelmű választ adott.

Régi ismeretségünkre való tekintettel megkérdeztük a másik oldalt is. Márton Zsolt először szakmai szempontból értékelte a találkozót, és újdonsült csapatát, melynek teljesítményével bár elégedett volt, mégis ugyanaz elmondható róla, mint a mieinkről, a Halas is magáénak érezte a győzelmet.

A KFC egykori trénere további sikereket kívánt egykori csapatának, melyről azt is elárult a KORONAfm100-nak, hogy mindig a szíve csücske marad.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × 4 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST