Így válassz trendi karácsonyi ajándékokat!

Írta ekkor 2021-11-02

Bizonyos években azt hisszük, megtaláltuk a tökéletes ajándékot szeretteinknek, míg vannak olyan időszakok, amikor akárhogy is törtük a fejünket, semmi frappáns ötlet nem jutott eszünkbe. A legtöbbször van, hogy úgy érezzük, alá lőttünk, máskor pedig túlzásba vittük. Ebben a cikkben bemutatjuk azt a pár főszabályt, amit ha követünk, akkor mindig az ideális ajándékot tudjuk adni szeretteinknek.

Kinek készül?

Legyen szó saját készítésű ajándékról vagy kész termékről, netán szolgáltatásról, a legfontosabb az, hogy átgondoljuk: kinek szeretnénk adni? Az adventi naptárak például jellemzően csokival ellátottak, így egy gyermek vagy egy felnőtt Gombóc Artúr biztosan örülne neki. Vannak olyan adventi naptárak, amikbe viszont alkoholt vagy éppen kis szerszámokat, sminktermékeket, vagy egyéb sajátos hobbihoz köthető dolgokat pakolnak. Gondoljuk át, szerettünk biztosan örülne-e ilyesminek.

Mire lenne szükség?

Érdemes azt is megfontolni, hogy az ajándékozott személy minek örülne igazán. A legtöbbször ugyanis a legjobb karácsonyi ajándék ötletek közül kiválasztjuk a számunkra szimpatikusat – vajon belegondolunk-e abba, hogy a másiknak is tetszeni fog? Mindig reflektáljunk arra, hogy a termék igazából nekünk tetszik, vagy a másiknak.

Hordaná-e, használná-e szívesen?

Van, amikor a legjobb szándékkal végiggondoljuk, hogy mit adunk a másiknak, vagy egyszerűen csak azt gondoljuk innovatívan új és egyedi megoldásnak. Nos, figyeljünk oda, hogy az ajándékozott valóban jó néven venné, ha a fa alatt egy elektromos fogkefe várná. Vagy biztos, hogy egy pár meleg zokninak örülne? Olvasná-e azt a könyvet, amit kinéztünk neki?

Próbáljuk meg kifaggatni szeretteinket, hogy minek örülne igazán. A kicsikkel írassunk levelet az angyalkának, a nagyobbakkal már lehetünk picit egyenesebbek.

Ha ezeket a tippeket követjük, akkor biztosak lehetünk abban, hogy szeretteink valódi mosollyal fognak ülni a fa alatt.

A fotó forrása:

Pixel-Shot / Shutterstock.com

– Publikálta: Vörös István; szerző: vendégszerző / fizetett tartalom –


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST