Impulzív Lélekmelegítők 11: Müller Péter – Le az álarccal!

Írta ekkor 2019-05-16

Az Impulzív Lélekmelegítők pódiumbeszélgetések, előadások az Impulzív Életmód Magazin sorozataként indultak . A rendezvénynek otthont adó Kalocsai Színházban a nagy érdeklődésre való tekintettel  több esetben még kivetítőn is közvetíteni kellett a műsort, annyian voltak kíváncsiak például Jakupcsek Gabriellára. A program aktuális vendége “ki is nőtte” a kalocsai helyszínt, ezért folytatódik Dunapatajon!

Témaként már felmerült a párkapcsolat, a társkeresés, a hepehupás mindennapok, de volt olyanra is példa, hogy protokollszakértőt hívtak meg vendégül.

Egy-egy ilyen gondolatébresztő alkalom után a közönség soraiban ülő nézőben pozitív energiák szabadulnak fel, olyan hasznos tanácsokkal és élményekkel gazdagodik, amelyeket beépít az életébe, netán beszédtémává válik a baráti társaságban, családi körben.

A népszerűségnek köszönhetően annyira nem meglepő, hogy új helyszínen jelentkezik a sorozat, méghozzá a Dunapataji Művelődési Házban (Vasút utca 2.) pénteken este 6 órától.

A KORONAcafé vendége Gillich Panna az Impulzív Életmód Magazin főszerkesztője elárulta, hogy  a májusi Lélekmelegítők előadója Müller Péter Kossuth-, és József Attila-díjas író, dramaturg, forgatókönyvíró.

A hazai spirituális irodalom egyik legismertebb alakja.A téma mindannyiunk számára ismerős: az álarcok, melyeket viselünk és az álarcok, melyek mögött található a megbújó valóság.

Vajon miért kell ezeket hordanunk, hazudhatunk e magunknak és a környezetünknek létezésükkel? Hogyan lehet az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot?

Többek között ezekre próbál válaszokat keresni az elismert és ismert spirituális szerző: beszél az emberi sorsról, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól.

A magazin vezetőjével, Gillich Pannával beszélgettünk kezdetekről, az Impulzív Lélekmelegítők sorozat küldetéséről és arról, hogy milyen közösségi élményt nyújt a pénteken 18 órától kezdődő előadás a nagyérdemű számára.

 

Belépőket még – korlátozott számban – lehet váltani  a jegy.hu oldalon, illetve Kalocsán, az IBUSZ Utazási Irodában.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy + tizenhat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST