Ingyenes webáruház bérlés? Egy próbát megér!

Írta ekkor 2023-08-22

Manapság nem ritka, hogy a vállalkozók webáruház bérlés mellett teszik le a voksukat. Egy komplett webáruház felépítése súlyos pénzekbe kerül és akkor még nem szerezted be az árukészletet, nem töltötted fel a termékeidet és nem kezdted el hirdetni őket a különböző platformokon. Kezdő vállalkozóként lehet neked is érdemesebb lenne előbb a webáruház bérlés mellett döntened, hiszen vannak már olyan szolgáltatók, akik felületeit akár ingyen is használhatod.

Jó befektetés a webáruház bérlés

Egy kezdő vállalkozónak minden kiadását át kell gondolnia. Nem mindegy, hogy az első egy évben milyen számokat mutat fel a könyvelőjének és az is nagyon fontos, hogy viszonylag rövid időn belül megtérüljenek a befektetései. Aki többféle terméket vagy szolgáltatást árul, az bizony szembesült már azzal, hogy egy webáruház felépítése nem egyszerű és a fejlesztők akár milliós nagyságrendű összegeket is elkérhetnek érte úgy, hogy magát csak az alapot hozzák létre. Természetesen egy ilyen rendszer megalkotása nem két percbe telik, azért érdemes figyelembe venni, hogy van másik megoldás is, mint például egy webáruház bérlése. Rövid és hosszú távon is jó befektetésnek bizonyul, ráadásul számtalan fejlesztési költséget is megspórolhatsz vele, ha emellett döntesz.

Milyen előnyökkel jár egy webáruház bérlése?

Egy webáruház üzemeltetése folyamatos fejlesztésekkel jár. Új törvényt hoztak, ami befolyásolja a működésed? Kell a fejlesztés. Bankot váltottál? Kell a fejlesztés. Másik számlázó programod lesz? Kell a fejlesztés. Nincs olyan módosítás, amiért ne kéne a fejlesztőket hívnod, és akik ne küldenének vaskos számlákat minden egyes módosítás után. Miért jobb választás egy webáruház bérlése?

  • Nincsenek fejlesztői költségek – Van egy havidíjad, azt fizeted, minden egyéb változtatást pedig teljesen ingyenesen megkapsz.
  • Nincsenek feláras csomagok – Mindenki ugyanazt kapja, a fejlesztések nem költséghez kötöttek.
  • Alapból mobilra optimalizált rendszerek – Egy webáruház felépítésénél ezért is külön kell fizetned, bérlés esetén nem.
  • Beépített marketingeszközök – Minimális energiát kell fektetned abba, hogy reklámozd a termékeidet.
  • Kapcsolódás külső szolgáltatókhoz – Webáruház bérlés esetén belső programmodulok segítik a gyors kapcsolódást.
  • Többnyelvű rendszer és oldal – Nem kell fordítóirodával többnyelvű változatot készítened, ami fejlesztésben természetesen szintén súlyos költségeket vonna maga után.

Ezek alapján nem is kérdés, hogy kezdő vállalkozóként érdemes inkább a webáruház bérlés mellett letenned a voksodat. Ha szeretnél többet megtudni a webáruház bérlés menetéről, a viltor.hu oldalon bővebben tájékozódhatsz erről.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 + négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...