INTERJÚ: a Honeybeast énekesnője a Marsról az fm100-on!

Írta ekkor 2018-07-12

„Élet a Marson” címmel a napokban jelent meg a Honeybeast együttes ötödik nagylemeze – erről is beszélgettünk a csapat énekesnőjével készült exkluzív interjúnkban.

Alig zárultak le az album munkálatai, a csapat máris a november 21-i Aréna SympHONEY II. koncertre készül, ahol szimfonikusok kíséretében az új lemez is terítékre kerül.

Az albumról már egy-két új dal is visszaköszön aktuális nyári koncertjeiken. Szerkesztő-riporterünknek az idei VOLT fesztiválon adott, fergeteges buli után volt szerencséje néhány szót váltani Tarján Zsófival, az együttes frontasszonyával, aki a koncert utáni eufória hevében mesélt a Honeybeast mindennapjairól, terveiről.

 

Folytatódik félbehagyott interjúnk a nemrég új lemezzel előrukkolt Honeybeast együttes énekesnőjével, Tarján Zsófival, akit a VOLT fesztiválon sikerült mikrofonvégre kapunk.

Az „Élet a Marson” albumról már hallhattál – az énekesnő és Vörös István beszélgetésének a folytatásában koncertélményről, felkészülésről, Zsófi édesanyja, Hernádi Judit intelmeiről esik szó, meg persze legnagyobb hősökről.

… végezetül egy elmaradhatatlan közös fotó, ami pontosan így sikerült a másfél órás koncert és az interjú után!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST