Interjú D. Tóth Krisztával: szabadság, tabuk, írás, sebek

Írta ekkor 2018-07-19

Nem is olyan régen, a soproni VOLT fesztiválon volt szerencséje szerkesztőségünknek találkozni a televíziózással szakított, és saját álomprojektbe kezdett újságíró-riporter-írónővel, D. Tóth Krisztával, vagy ahogy közönsége emlegeti DTK-val.

Keze alatt született meg a wmn.hu portál, ami több tízezer látogatós napi forgalmat bonyolít és jegyzi többek között a nagysikerű online beszélgetős videó-sorozatot, az „Elviszlek magammalt”.

De vajon mi szél hozta DTK-t a VOLT-ra és milyen zenék dübörögnek a kocsijában – amire néha nem is annyira büszke? Többek között erről mesélt Vörös István riporterünknek.

DTK napi haikuja a fesztiválról – az interjú felvétele után nem sokkal

Azt már tudjuk tehát, hogy D. Tóth Kriszta vezetés közben gyakran rappel nyelvezetében finoman szólva is „szabados” szöveggel Dr. Dre számokat, és azt is, hogy minden munkájában önazonosságra törekszik.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy létezik-e egyetlen írás, amelyiket mind fölé helyezné, és kapott-e már túl kemény cikkel kéziratot a wmn.hu-ra, amit nem akart megjelentetni?

Olvassa lánya, Lola az édesanyja vezette portált, és nézi-e az „Elviszlek magammal” sorozatot?

Ezekre a kérdésekre kapunk választ az interjú második felében a WMN állandó szerzőjének, Szentesi Évának az másodperces “közreműködésével” a beszélgetésbe.

További fotókért kattints a képre, vagy az oldalán megjelenő nyilakra!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST