Irányított véradással segíthetsz egy ötéves kisfiún

Írta ekkor 2021-09-15

Irányított véradásra buzdítják a kalocsaiakat és a vételkörzetben élőket, Nánai Dávid ötéves kisfiú, egy nagyon ritka csontvelőbetegséggel küzd.

A gyermek csontvelőtranszplantációra vár és nagy csatát vív a kórral szemben, viszont folyamatos vérellátásra van szüksége a kezelés során. Az édesapa egy internetes kalocsai csoportban egy posztban kért segítséget.

A város egyként állt a nemes ügy mellé a hétfői véradáson. A Közösségi házban szép számmal gyűltek össze, a részletekről Szeitzné Nyírő Csilla a Vöröskereszt területi vezetője beszélt a KORONA rádiónak.

 

Szeitzné Nyírő Csilla a kalocsai Vöröskereszt területi vezetője bízik abban a beteg kisgyermeket nevelő családdal együtt, hogy szeptember 20-án Szakmáron a Művelődési házban is minél több hétköznapi hős fordul meg és vesz részt az irányított véradáson.

 

 

A család nevében köszönjük, ha bárki tud segíteni Dávidkának. A mielőbbi gyógyulás reményében az irányított véradáshoz szükséges adatok:

Név: Nánai Dávid

Születési idő: 2016.07.15

TAJ szám: 137-145-597

Vércsoportja: A pozitív

Kezelő intézmény:

Budapest, Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László telephely, Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztály

Kezelő orvos: Dr. Kassa Csaba

Ha a vércsoport nem stimmel, nem baj, akkor is hatalmas segítség!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

14 + 6 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST