Ismét Aranyérem a TEK Gálán

Írta ekkor 2019-11-20

Az elmúlt évek sikereire való tekintettel a Terror Elhárítási Központ (TEK) november 16-án, szombaton, egész napos rendezvény keretében teremtett lehetőséget a hazai honvédelmi és rendészeti szervek tagjainak arra, hogy a ringben és a tatamikon összemérhessék tudásukat.

Az idei, immár hetedik alkalommal megrendezett sportesemény nemcsak a versenyzők, de a nézők tekintetében is rekordot döntött.

A program délelőtt a selejtezőkkel indult, majd a délutáni döntőkre a nézők létszáma már megközelítette a kétezret. Az idei gála díszvendége a K–1-ben háromszoros szuper-nehézsúlyú profi világbajnok holland PETER AERTS volt, aki nagy népszerűségnek örvendett a nézők körében.

Sensei Varga Róbert rendőr őrnagy a KSE Ciglédi úti karatékája évről évre bizonyítja, hogy Kyokushin Karate küzdelembe és Kata-ban azaz formagyakorlatok bemutatásában is eredményes, és az idei évben ismét kétszer állhatott dobogóra, küzdelmeiben és formagyakorlatban is III. helyezést ért el.

 

Szűcs Luca a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanulójaként első alkalommal vehetett részt a gálán, ahol a felnőtt nők -60 kg súlycsoportban I. helyezést ért el.

 

Felkészítő: Szűcs Zsolt


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

4 × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST