Jáksó Márkó Utánpótlás Magyar Bajnok

Írta ekkor 2020-10-06

A hosszú kényszer kihagyást követően nagy izgalommal várták a KSE Ciglédi út Karate Szakosztály versenyzői az őszi verseny időszakot.

 

A kormányrendeletek és a Karate Szakszövetség szigorú előírásait betartva max. 500 fő és szájmaszk viselése mellet került megrendezésre október 3-án a 2020. évi Utánpótlás Magyar Bajnokság Budapesten.

A Kalocsai Ciglédi úti karatékák közül 6 versenyző készült a megmérettetésre, és az alábbi dobogós helyezések születtek. A legeredményesebb versenyző Jáksó Márkó lett, aki márciusban megnyerte a Diákolimpia Országos Döntőjét, most pedig megszerezte az Utánpótlás Bajnoka címet. A gyermek lányok küzdelmeiben Szemerédi Lili II. helyezést, míg a fiúknál könnyűsúlyban Matos Milán nehézsúlyban Kozma Patrik III. helyezéseket értek el.

 

KSE Karate Szakosztály Ciglédi úti edzőtermébe Az új tanévben induló gyermek, és felnőtt, Karate és Önvédelmi csoportjaiba várja a jelentkezőket.

Beiratkozás elött vegyél részt 2 hét próbaedzésen!

Érdeklődni személyesen a Ciglédi úti Karate Edzőteremben vagy Szűcs Zsolt szakosztályvezetőnél a 0620/3310-298-as telefonszámon.

 

Forrás: Szűcs Zsolt


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

13 − hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST