Jól sikerült a homokmégyi jótékonysági est, minden gyermek finomságokkal teli csomagot kapott

Írta ekkor 2024-01-02

Ahogy arról a KORONAfm100-on már beszámoltunk, december végén Homokmégyen jótékonysági estet szerveztek, immáron 18. alkalommal.

A szervezők képviseletében Tamásné Balogh Mónika számolt be az esemény sikerességéről rádiónknak. Rengeteg adomány gyűlt össze. A helyi közösség nagy támogatásával 27 gyermeknek sikerült csomagot biztosítani, amelyben finom és hasznos dolgok várták őket. A csomagokat karácsony előtt osztották ki, így a gyermekeknek örömet szerezve segítettek az ünnepi hangulat megteremtésében, a sok finom gyümölccsel, csokival és minden olyan falattal, ami a karácsony közeledtével elengedhetetlen.

Az est fellépői sok munkával készültek, a pedagógusok valamint a fellépő óvodások és iskolások egyaránt örömmel és odaadással készültek az ünnepi műsorra. A közösség szívélyes vendéglátása is jellemző volt az eseményen, a szervezők gondoskodtak arról, hogy mindenki jól érezze magát, és finom falatokkal vendégelhessék meg őket. Az egyik legizgalmasabb pillanat a cukorágyú előkészítése és használata volt. Ez a szokatlan attrakció igazán elvarázsolta a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A Homokmégyi jótékonysági est már sok éve működik a községben, így természetesen Tamásné Balogh Mónika arról is beszámolt a KORONAfm100-nak, hogy a nemes kezdeményezés a jövőben is folytatódni fog, hiszen ez egyben segíti a közösség összetartását is.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

10 − 7 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...