Kalocsai reptér: bővítenék és reptérként működtetnék tovább!

Írta ekkor 2019-05-25

Nyilvános testületi ülésen vett részt és mutatkozott be a kalocsai képviselőknek a kanadai Gloder Capital LLPA cég magyarországi képviselete, amelynek vezetőjét az ülés végén egyéni kérdésekkel is bombázhatták a városatyák.

Ebben nem is volt hiány, hiszen a cégcsoport nevét azáltal ismerhették meg a helyi híradások követői, hogy ez az a vállalat, amely érdeklődik a Foktő-Uszód-Kalocsa közös önkormányzati tulajdonban lévő reptér megvásárlása és – mint kiderült – felfejlesztése iránt.

Minderről Kovács Krisztián, Gloder Capital LLP ügyvezetője beszélt a Városházán, kiemelve, hogy reptéri funkcióját nem veszítené el az ingatlan, ha az eladás mellett döntenek a tulajdonosok, ellenben számos lehetőséggel bővítenék annak szolgáltatási körét.

 

Illusztráció (forrás: feketebt.hu)

Kovács Krisztián, a kalocsai reptér megvásárlására ajánlatot tevő Gloder Capital LLP hazai érdekeltségének vezetője kitért arra is, hogy milyen fejlesztésekre lenne szükség az ingatlan optimális hasznosításához.

Kiemelte, hogy ebből a létesítményből nem lesz „Ferihely 2/A” létesítmény és 3-4 gépnél több nem fordulna meg ott egy napon.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST