Karácsony óta jelentkeznek az árusok a II. Húsvéti Kultúrpiacra

Írta ekkor 2024-02-18

Az Octopus Egyesület a húsvéti ünnepek alkalmából idén is megrendezi a II. Húsvéti Kultúrpiacot, amely egyben bolhapiacnak is otthont ad.

A rendezvény célja, hogy a helyi közösség összefogását erősítse, miközben környezetbarát módon még a tavaszi szortírozásba is besegít. Az esemény lehetőséget teremt arra, hogy a feleslegessé vált tárgyak új gazdát találjanak, így hozzájárulva a hulladék csökkentéséhez és a fenntarthatósághoz. Az egyesület elnöke, Zsáki Viktor a KORONAfm100-nak azt is elmondta, hogy a fellépők és a pontos műsor még titokzatos homályba burkolózik, ugyanis jelenleg még folynak a tárgyalások a potenciális résztvevőkkel. Zsáki Viktor azonban ígéretet tett arra, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák a részletes programot, és mindenki értesülhet majd arról, milyen kulturális élményekkel gazdagodhatnak azok, akik ellátogatnak a Húsvéti Kultúrpiacra.

Zsáki Viktor rádiónknak azt is elmondta, hogy az árusok már karácsony óta jelezték részvételi szándékukat a kultúrpiacra, azonban továbbra is várják azokat, akik szívesen csatlakoznának az eseményhez, hiszen minél többen vesznek részt, annál színesebb és változatosabb lesz a kínálat. A szervező azt is hozzátette, hogy az új Duna híd elkészülte is hozzájárulhat majd a kultúrpiac sikerességéhez, hiszen már Paksról is egyre többen látogatnak ki az eseményre.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

egy + tizenegy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...