Kemény témákat boncolgató könyvet mutat be Cserenkó Gábor

Írta ekkor 2021-06-05

Bűnözés, prostitúció, erőszak – néhány téma azok közül, amelyeket egy óvodáskorú gyermek szemüvegén keresztül tár az olvasója elé legújabb könyvében Cserenkó Gábor.

A kalocsai írónak a tavalyi év második felében jelent meg „Tisztára jupijjé” című kisregénye, ami a játékos, gyermeki felkiáltást idéző csengés ellenére kemény, és fordulatos történetet kínál az olvasónak. Erről is szó lesz majd azon a hivatalos könyvbemutató eseményen, amelyen június 17-re időzítettek, és a Tomori Pál Városi Könyvtár udvarán terveznek jó idő esetén megtartani.

Az eseményen a kötetet gondozó Hungarovox kiadó vezetése is közreműködik majd. Az író azt mondja, hogy olyan területek kerülnek felszínre a kötetben, ami kisebb-nagyobb mértékben a legtöbb magyar családot érinti; a szomorú történet ihletforrása pedig egy kalocsai család históriája.

 

A Kalocsán hamarosan könyvbemutatót tartó Cserenkó Gábor elárulta, hogy a „Tisztára jupijjé” című kisregénynek a lezárásában már a megírás kezdetekor biztos volt. A fordulatos cselekménybonyolítás az írás során tisztázódott. Kérdésünkre kiemelte továbbá, hogy a volt főiskola udvarára tervezett pódiumbeszélgetés rossz idő esetén sem marad el, akkor belső helyszínre „menekítik” a programot.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST