Kérdőíves felméréssel szólítja meg idős lakót Szakmár

Írta ekkor 2021-06-01

Kérdőíves felmérést indít Szakmár Község Önkormányzata, hogy átlássa a településen élő, 60 év feletti korosztály életét.

Mivel az ezen korosztályba tartozók létszáma folyamatosan növekszik, elengedhetetlenné vált, hogy az önkormányzat intézkedési tervet dolgozzon ki szociális az ellátórendszerének fejlesztésére, a kapcsolódó szolgáltatásainak bővítésére, az egyéni problémák kezelhetőségére.

András Gábor szakmári polgármester rádiónknak elmondta, hogy a személyes megkeresésekre épülő felmérés május 25-vel el is kezdődött, és rövidebb, illetve hosszabb távon is szeretnék tudni, hogy milyen szükségletei, igényei vannak, vagy lesznek az érintetteknek.

 

 

 

András Gábor szakmári polgármester hozzátette, hogy a folyamatban lévő, időseket megszólító kérdőíves felmérést a Térségi Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársa végzi, az ő aláírásával ellátott megbízólevéllel.

A válaszadás önkéntes, a kérdőívek kitöltése pedig anonim módon történik, a kutatásban résztvevők nem lesznek beazonosíthatóak. A szakmári idősek e céllal történő megszólítása várhatóan augusztus 31-ig fog tartani – tette hozzá a településvezető.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST