Két első helyezettje lett a Slam Poetry pályázatnak

Írta ekkor 2020-10-17

Nemrégiben zajlottak le az Országos Könyvtári Napok, amelyhez immár 15. alkalommal csatlakozott a Tomori Pál Városi Könyvtár. Az intézmény igazgatónője Csikós Marianna örömmel számolt be arról, hogy egy jól sikerült rendezvényt tudhatnak a hátuk mögött. A könyvtár vezetője kitért arra, hogy számukra a legnagyobb kihívást a középiskolások bevonása jelenti éppen ezért egy rendhagyó irodalom órát tartottak, ahol kihirdették a Slam Poetry verseny eredményeit.

Két első helyezettel zárult a házi bajnokság a Szent István Gimnázium tanulóinak személyében Bagó-Soós Liliána és Deák Brigitta állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Az ezüstérmet a szintén gimnazista Kapitány Petra nyakába akasztották, míg a harmadik díjat egy csapatmunkával zsebelték be ugyancsak a gimi diákjai: Bolvári Hella szövegét Dobler Lili adta elő, videón közreműködött László Petra, Leitheizer Lívia, a projektnaplóért Matos Lizett felelt, a zenéért Bolvári Ida. Különdíjjal Turi Krisztofert a Kalocsai Gyermekotthon résztvevőjét illették.

Csikós Marianna a Tomori Pál Városi Könyvtár igazgatónője az Országos Könyvtári Napokat értékelve elárulta, hogy az érdeklődők felfedezhették Indiát sőt Japánt is a Könyves vasárnap keretében, melynek meghívott vendége Bayer Ilona műsorvezető-író volt nemrégiben megjelent új kötete kapcsán.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

17 + 20 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST