Két győzelemmel kezdett a KKC

Írta ekkor 2021-09-28

A megyei I. osztályban szereplő Kalocsai Kézilabda Club női csapata számára szeptember 18-án rajtolt a 2021-22-es bajnokságban. Dávidházi Sándor lányai a Kiskőröst fogadták.

A találkozó pikantériája, az volt, hogy a vendégek a tavalyi alapszakasz gólkirálynőjének, Torgyik Rita távozásával gyengültek, amely rutinos, magasabb osztályokat is megjárt játékos épp a mieinkhez igazolt. Friss, sokat látott, új játékosunk is hozzátett a sikerhez 5 találatot, összességében pedig 26-23-ra verte a KKC a vendég Kiskőröst. A győzelemnek örül Dávidházi, de ahogy rádiónknak elmondta, kettős érzései vannak a szezonnyitó kapcsán.

A második fordulóra kicsit talán “félve” készültek a mieink, hiszen azt a Kiskunmajsát fogadták, akik kimondva, kimondatlanul a Kalocsai KC egyik legnagyobb riválisai. Ráadásul több játékost is nélkülöznie kellett az edzőnek. Az idei találkozó hazai szemszögből nagyon jól sikerült, 10-10-es első félidő után, simán, 24-19-re verte a Kalocsa a majsai vadmacskákat.

Dávidházi lányai szombaton, 18 órakor idegenben meccselnek. A tréner kiemelte, az ellenfelet nem lenézve, de egyértelmű győzelmet vár, és már most a szezon egyik legfontosabb mérkőzésének ígérkező, október 9-ei hazai rangadóra készülnek.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

15 + 17 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST