Két kalocsai nő fosztott ki egy idős férfit Foktőn

Írta ekkor 2021-04-22

A dunaszentbenedeki körzeti megbízott az újonnan vásárolt ruhákban találta meg egy buszmegállóban a kifosztással gyanúsítható nőket – írja a police.hu.

Az egyik foktői házhoz ment két nő 2021. április 21-én délután. Az időskorú sértett beengedte a látogatóit, akik szexuális szolgáltatást ígértek neki. Ameddig egyikük elterelte a sértett figyelmét, addig társa egy telefont, valamint készpénzt lopott el. Ezután elmentek a férfitől, aki nem sokkal később észlelte, hogy hiányoznak értékei. Az idős sértett azonnal bejelentést tett a rendőrségre.

Az egyenruhások a számukra nem ismeretlen páros keresésébe kezdtek. A bejelentést követő másfél órával a dunaszentbenedeki körzeti megbízott egy buszmegállóban találta meg a nőket.

A gyanúsítottak kihallgatásukon elmondták, hogy nem először jártak a sértettnél, de ez alkalommal valóban ellopták telefonját és pénzét is, amiből az egyik dunapataji üzletben ruhákat vásároltak. A kalocsai nyomozók a telefont, a megmaradt készpénzt és a ruhaneműket is lefoglalták.

A 20 és 30 éves kalocsai nővel szemben kifosztás miatt indítottak büntetőeljárást a kalocsai rendőrök.

Címkék:

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST