Kétszeresen is az “Év gyára” lett a kalocsai EMIKA

Írta ekkor 2019-05-10

Két kategóriában is a kalocsai EMIKA Elektromechanikai Zrt-t választották az „Év gyárának”.

A versenyt hirdető, GyártásTrend Magazint is kiadó PPH Media május 3-án hirdette ki a budapesti Larus Étteremben a tavalyi megmérettetés győzteseit.

Ott derült ki, hogy nem csak címet védett, de új kategóriában is a legjobbnak minősült a kalocsai vállalat.

Sikerült ugyanis újra érdemessé válnia a korábban már elnyert „Év gyára” címre a „Vevői elégedettség” kategóriában.

Emellett ugyanezen rangot kapta az EMIKA a „hárommilliárd forint árbevétel alatti” kategóriában – tudtuk meg Droblyen Csaba vezérigazgatótól, aki idén januárban vette át a vállalat irányítását.

 

Droblyen Csaba vezérigazgató (jobbra) és Simon André lámpa üzletág vezető (balra), az EMIKA Zrt. képviselői átveszik az ÉV GYÁRA 2018 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategória győztesének járó díjat. A díjat átadja Zákányi Virág, a GyártásTrend Magazin főszerkesztője.

Droblyen Csaba, a két kategóriában is az „Év gyára 2018” címmel kitüntetett, kalocsai EMIKA Zrt. vezérigazgatója röviden ismertette a verseny-minősítés folyamatát is.

Mint mondja, az általuk beadott pályázati anyag mellett az auditáló bizottság személyesen is tiszteletét tette a vállalat kalocsai telephelyén.

 

Katona György lámpatest termékvonal főmérnök, Kozó Regina HR menedzser, Droblyen Csaba vezérigazgató és Simon André lámpa üzletág vezető, az átvett díjakkal.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 × egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST