Kevésbé ismert oldalát mutatta meg Kalocsa polgármestere

Írta ekkor 2020-02-19

Kedden délután elindult és mostantól minden kedden jelentkezik „A politikus is ember” című, lakossági fórummal egybekötött pódiumbeszélgetés-sorozat a kalocsai Művelődési Központ kamaratermében.

kalocsa.hu – Facebook

A program egyes alkalmain az októberben megválasztott és összeállt új képviselő-testület tagjai fognak hétről hétre bemutatkozni, de ezúttal kevésbé beruházásokról és programokról, mintsem életutakról, családról, hivatásról, hobbikról lesz szó.

A sort dr. Filvig Géza polgármester nyitotta, akit öt évvel ezelőtt, egy hasonló program keretei között már megismerhetett a közönség, ezért most onnan vette fel a szálat, ahol akkor elengedte, őszintén vallva az őt és családját ért örömökről és nehézségekről, eredményekről és megpróbáltatásokról.

 

Dr. Filvig Géza kalocsai polgármester keddi pódiumbeszélgetése alkalmával azt is elárulta, hogy melyek azok a szabadidős tevékenységek, amelyek segítenek neki kikapcsolódni.

Hozzátette, hogy a polgármesteri tisztséggel járó élet, véleménye szerint túlmisztifikált, ezért igyekezett a lehető legteljesebb bepillantást engedni mindennapjaiba a közönségnek.

 

Dr. Filvig Gézával készült teljes interjúnkat vasárnapi Turmix c. térségi magazinunkban hallgathatod meg!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST