Kézilabdásaink újra győzelmet arattak

Írta ekkor 2020-10-19

A Kalocsai Kézilabda Club csapatai hétvégén ismét bebizonyították, hogy méltók a pontokra.

A KKC női csapata Kiskőrösön játszott a tabella negyedik helyezettjével. A vasárnapi ebéd után álmoskás volt a bemelegítés és a meccskezdés is. Fáradtan, sok hibával kezdtek és azok a mozdulatok amik korábban jól működtek, nem sikerült bemutatni.
Ahogy az edző, Dávidházi Sándor fogalmazott: „Nyögve nyelős” mérkőzést kezdtek, a félidőben 12-12-es eredménnyel pihentek, majd az edzői ráhatást követően a második félidőre koncentráltabbak lettek.

A KKC férfi ifjúsági, és felnőtt férfi csapta hazai pályán tartotta itthon a pontokat a Satelit SE elleni mérkőzésen.

 

Szvétek Balázs edző az ifjúsági csapat kapcsán elmondta, hogy mérkőzés előtt viszzakanyarodtak a Siklós ellen elszenvedett vereségre. Átbeszélték a hibákat és felhívta a csapat figyelmét, hogy az edzéslátogatottság intenzívebb legyen, hisz a jó eredmények akkor jönnek, ha összeszokott a csapat.
A Satelit SE ellen győzelmet várt el és kellemes meglepetés volt, hogy ilyen fölényes: 57-24-es eredmény mellett tartotték itthon a két pontot.
A látottakat összegezve elégedett de azt is hozzátette, hogy a következő heti Mecseknádasd ellen ez a játék lehet, hogy kevés lesz.

16 órakor az NBII-es férfi csapat lépett pályára. Kolics János edző biztos győzelmet remélt a fiúktól ami be is igazolódott a 37-26-os végeredménnyel. A legfontosabb cél, amit kitűztek ezzel a találkozóval kapcsolatban, hogy magabiztos előnyt szerezzenek, ami lehetőséget biztosít, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon és ezzel is felkészülhessenek a következő, Mecseknádasd elleni találkozóra.
Ebből minden teljesült, és a sérüléséből visszatérő Bock Milán gólerős játékával járult hozzá a győzelemhez.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhárom − tizenkettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST