Kicsik és nagyok is szép számmal vettek részt a Dusnoki Tamburafesztiválon

Írta ekkor 2023-12-09

Ahogy arról a KORONAfm100-on már beszámoltunk, december 2-án tartották Dusnokon a már hagyományosnak mondható Tamburafesztivált.

Forrás: Izabella Mándics (Facebook)

Az esemény hangulata, a hagyományok őrzése és ápolása hatalmas szerepet kapott. Ahogy eddig mindig, most is sokan voltak kíváncsiak a fesztivál fellépőire, hangulatára. Mint azt Pozsonyi Dávid főszervezőtől megtudtuk 5 fellépő is érkezett az ország különböző részeiről, hogy Dusnokon húzza a talp alávalót. Pozsonyi Dávid azt is elárulta rádiónknak, hogy a műsor után milyen sokáig húzódott el a mulatság.

Pozsonyi Dávid, továbbá megosztotta rádiónkkal, hogy kicsik és nagyok egyaránt részt vettek az eseményen, szép számmal gyűltek össze a környékről is. A főszervező azt is elárulta számunkra, hogy mi volt a legpozitívabb visszajelzés az eseménnyel kapcsolatosan.  A Tamburafesztivál jövőre immáron a tizedik jubileumát ünnepelheti, így a főszervező azt is elárulta rádiónknak, hogy már javában készülnek a következő eseményre és a programok szervezés alatt állnak. Az viszont egyelőre titok, hogy eddig kiket kerestek meg a jövő évi eseménnyel kapcsolatosan.

Forrás: Izabella Mándics (Facebook)

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

13 + 13 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...