Király Róbert leköszönt, Kohány Gábor az elnöki székben

Írta ekkor 2020-07-07

A Kalocsai Futball Club hivatalosan is bejelentette, hogy a leköszönő elnök, Király Róbert helyét Kohány Gábor veszi át.

Róbert, Borbély Gábor helyét vette át anno a vezetői székben. Hezitálások után került hozzá a stafétát: új feladat, ismeretlen terep várt rá. Most négy és fél év távlatából visszatekintve elégedett a klub elért eredményeivel. Arról, hogy mi állt a lemondás hátterében, Király Róbert, egykori KFC elnök árulja el:

 

Többek között azt is elmondta, hogy ez a tisztújítás több hetes folyamat volt, és el is tart még egy ideig. Azt az ígéretet tette az új elnöknek, Kohány Gábornak, hogy továbbra is teljes mellszélességgel kiáll a csapat mellett, és az elnöki lemondás után is tag marad. Örömmel tesz eleget annak a felkérésnek, hogy a téli és nyári labdarúgó tornák szervezését megvalósítja.

A legközelebbi célkitűzés, a Városi Sporttelep avatója, aminek apropóján már kibontakozóban van egy ünnepség, ahol neves labdarúgó csapat látogat el Kalocsára. A részletekbe Király Róbert avat be:

Egyelőre még nem tudta megszokni Király Róbert ezt az új helyzetet, hisz nagyon rövid idő telt el a közgyűlés óta, de tudja, hogy ez volt a leghelyesebb döntés, amit meg kellett lépni.

 

Természetesen az új elnököt is megszólaltattuk. Kohány Gábor a helyi sportélet emblematikus alakja. Sokáig erősítette a Kalocsai Futball Club csapatát, pár éve Géderlakra igazolt.

Az élet úgy hozta, hogy most ő ül a KFC elnöki székébe. Elmondta, hogyan élte meg a felkérést, és milyen érzések vannak benne.

Arról is mesélt, mennyire okoz majd nehézséget irányítani egykori csapattársait, valamint testvérét, aki jelenleg az edzői pozíciót tölti be a megye I-es gárdában

Elárulta, hogy úgy gondolja, mindenképp meghatározó szerepet kell, hogy betöltsön a kalocsai csapat a megye I-es labdarúgó bajnokságnak. Korábban, még az előző vezetéssel elindult egy folyamat, amit követni kíván. Az elsődleges cél, hogy minél hamarabb összeálljon a keret, és zökkenőmentesen tudjon haladni a felkészülés. Egyelőre a játékos keret szűkös, de már folynak a tárgyalások, átigazolások terén.

Mindenképp szeretnék környékbeli játékosokkal feltölteni a most még tátongó űrt, ezen van az elnökség másik két tagja is. Skultéti Csaba már korábban is a KFC élén volt, most Kohány Gábor mellé, Markella Viktor is csatlakozott. A feladatokat már felosztották, és számítanak további helyi vállalkozások csatlakozására is.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenkilenc + 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST