Kismama ruhavásárlási tanácsok: a hordozós kabát előnyei

Írta ekkor 2022-03-09

Már a várandósság alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni az egészségre, főként, ha megfázásról van szó. Ebben az időszakban ugyanis már nemcsak mi magunk vagyunk fontosak, hanem a hamarosan megszületendő gyermekért is felelősek vagyunk. A terhesség ideje alatt viselt kabátok esetében pontosan ezért nem árt alaposan megválasztani, hogy mit is veszünk meg. Szerencsére azonban bőven van miből válogatni, hiszen a kismama hordozós kabátok palettája már igencsak széles.

Lássunk pár ruha vásárlási tanács várandós anyukák számára!

Tippek, amiket érdemes megfogadni kismama ruha vásárlás kapcsán

Az első és legfontosabb, hogy a legtöbb terhes nő mindig előre gondolkodik, így már ideje korán nagyobb méretet vesz a kelleténél az egyes ruhadarabokból. Nem annyira jó megoldás ez, hiszen egy minőségi kismama alsó vagy felső enged annyit, hogy ne kelljen belőle havi szinten újat vásárolni. Amúgy sem későbbre kell vesszük ezeket, hanem arra az időre, ami éppen akkor és ott van. Ki tudja egyáltalán, hogy végül mennyit szedünk fel magunkra az utolsó hónapokig?

Nem jó stratégia továbbá a halogatás sem, hiszen minél később szerzünk be például egy nadrágot, annál tovább érezzük magunkat kellemetlenül a régi farmerban. Ezeket pont azért találták ki, hogy sokkal komfortosabban érezhessük magunkat a várandósság ideje alatt. A nadrág kapcsán azonban fontos az is, hogy soha semmilyen esetben ne vásároljunk meg olyan darabot, ami kicsit is szorít vagy nyom. Ahogy telnek a hetek és a hónapok, ez a része nem fog változni vagy javulni, így felesleges pénzkidobás lesz az adott ruhadarab.

Amit még mindenképpen érdemes elfelejteni, hogy több számmal nagyobb nadrágot vagy pólót veszünk meg. Ezek ugyanis nemcsak hasnál lesznek nagyobbak, hanem mindenhol máshol is. A kismamaruhákat pontosan úgy tervezték meg, hogy azok csak azokon a részeken nyúljanak meg, ahol arra a terhesség ideje alatt szükség van. Ezek amúgy is jobban mutatnak, mint egy hatalmas pulóver, amiből ki sem látszik az ember.

Mit tudnak a kismama hordozós kabátok?

Ezek a típusok remekül kihasználhatóak, hiszen nemcsak a várandósság alatt, hanem az azt követő időszakban is remek kiegészítők lehetnek. Kismamabetéttel kiegészítve, esetleg hordozhatós betéttel, akár az újszülöttet is szállítani tudjuk vele. Nemcsak nekünk sokkal kellemesebb és kényelmesebb, azért a kisbaba sem fog annyira fázni, mintha a szabad levegőn lenne betakarva. Ha pedig már véget ér ez az igazán szép időszak, akkor pedig egyszerűen csak ki kell venni belőle a betéteket és téli kabátként tudjuk azt viselni.

A hordozós kismama kabátoknak tehát több előnyük is van, amik miatt érdemes egyet beszerezni a bboom.hu webáruházából. Az itt található modellek garantáltan tartósak és minőségiek, mindegyik háromfunkciós kivitel, amely nagyban megkönnyítheti a kismamák életét. Fontos tudni azt is, hogy a minőségi kabátok nem csupán a terhesség ideje alatt teszik sokkal egyszerűbbé a mindennapokat, hanem szülés után is sokáig lehet azokat viselni. A termékpalettán kapható típusok között találhatóak kapucnis, vízlepergetős, zsebes, kék, piros, de még homok színű kivitel is egyaránt. Az, hogy melyiken van többféle zseb, az fazontól is függ, de általánosságban mindegyiken legalább kettő helyet kapott.

A tartós és strapabíró kiegészítők tehát hű társunk lehetnek a mindennapok során. A gyártók az apró részletekre is ügyeltek, ezáltal nagy hangsúlyt kapott a cipzár és a megkötő egyaránt. Jó hír a kismamák számára, hogy a betétek elhelyezése sem igényel különösebb szerelést, hiszen ezeket könnyedén a kabáton található cipzárhoz tudjuk csatlakoztatni. Ezáltal hosszú távra is jó befektetésnek bizonyulhat egy hordozós kismama kabát.

A legfontosabb tanács a kismama ruhák vásárlásához

Külön ki kell emelnünk, hogy nem érdemes most is ragaszkodni a valódi méreteinkhez. Várandós anyukaként ugyanis nem szabad, hogy az legyen a legfontosabb, hogy S-es vagy M-es felsőre van szükségünk. Mindig a testalkatnak megfelelő változatot válasszunk, igyekezzünk megfelelő méretet vásárolni, amely hosszabb távon is használható lesz. Itt is érvényes az, hogy kívülről senki nem látja, hogy mekkora ruha van rajtunk, a címke ugyanis belül található. Az számít, hogy miként áll az a nadrág, szoknya, felső, vagy éppen hordozható kabát.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc + 12 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...