#KORONA20: NYERJ, MINDEN HÉTKÖZNAP!

Írta ekkor 2019-04-01

20 hétköznap, 20 ezer forintos ajándékok + a fődíj.

A KORONAfm100 20. születésnapján belevágtunk: 400.000 forint összértékű nyeremények + egy londoni hétvége, Backstreet Boys koncertjegyekkel – ez mind RÁD vár!

 

A játék menete:

– Minden napi nyeremény 8:00-8:00 óráig érvényes, utána újabb ajándék jön! Az aktuálisat mindig látod a főoldalon, a hírsáv alatt, illetve Facebook-oldalunkon, felül rögzítve.

– Ebben az időszakban egy kérdésre kell válaszolnod, (alapdíjas) SMS-ben: 30/2-KORONA (+36302567662). A kérdéseket KIZÁRÓLAG az ÉLŐ adásban tudod elcsípni, úgyhogy a helyedben mindig, mindenhol hallgatnánk a KORONAfm100-at! 😉

– A helyesen válaszolók között a KORONAcaféban sorsolunk , minden reggel, 8:00-kor. A nyertest telefonon, élőben fel is hívjuk – a napi ajándék a Tiéd, attól függetlenül is, hogy felveszed-e a telefont, de azért felveszed, UGYE? 🙂

 

Játékszabályok:

– Csak SMS-ben érkezett válaszokat fogadunk el!

– A napi nyeremények a helyesen válaszolók (tippelős kérdés esetén a legközelebb tippelők) körében találnak gazdára, de a fődíjért MINDEN helyes válaszadó indul, aki a játék teljes időtartama alatt üzenetet küldött.

– Nyereményedről telefonon értesítünk, átvenni a rádióstúdióban tudod: Kalocsa, Negyvennyolcasok tere 2. fsz. 2.

– A részvételt nem tesszük függővé alsó korhatártól, de ha a fődíj nyertese 18 év alatti személy lesz, ragaszkodunk ahhoz, hogy felnőtt kísérőt (lehetőleg szülőt, vagy gondviselőt) válasszon maga mellé az útra! Megértésed köszönjük!

– A játékban a KORONAfm100 munkatársai és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt!

 

SOK SIKERT!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

11 − 7 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST