MIKROFONPRÓBA: szavazd a továbbjutók közé kedvenced!

Írta ekkor 2019-07-10

ELKEZDTÜK: öt héten át tartó játéksorozaton dől el, hogy ki nyeri a 100.000 forintos fődíjat, és lesz a KORONAfm100 csapatának új tagja!

 

A jelöltek produkcióiról „háromfős” zsűri dönt:

 • Régi barátunk, Dr. Radetzky András, a HEROE (Helyi Rádiók Országos Egyesülete) volt elnöke, a Fehérvár Rádió egykori vezetője-tulajdonosa, jelenleg – személyes misszióját követve – a közszolgálati beállítottságú Magyar Katolikus Rádió főszerkesztője. Szakmai véleményét mindig is tiszteltük és figyeltük, részéről a tartalom  színvonalának építő kritikájára számítunk.
 • A KORONAfm100 stábja: a csapat meetingek keretében észrevételezi a jelentkezők teljesítményét, amiről házon belül szavaz is. Mi inkább a kereskedelmi szellemű szórakoztatás szempontjait tartjuk majd szem előtt.
 • A HALLGATÓ, VAGYIS TE: öt héten át, minden hétvégén online voksoláson dönthetsz a játékosok teljesítményéről! Általad is pontot gyűjtenek, így te vagy a mérleg nyelve, SZAVAZZ! Ha megteszed, legalább egyszer, részt veszel a végső sorsoláson, aminek fődíja egy wellness hétvége!

 

Íme, a játékosok és a bemutatkozások:

07.08. hétfő: Braun Orsolya

Orsiban egy nagyon kedves, érdeklődő, intelligens lányra leltünk. Mint kiderült, elsősorban a kulturális hírek érdeklik, ráadásul kommunikáció szakra jár egyetemre, annyira érdekli a média világa. Akkor fogalmazódott meg benne a nyilvános szereplés gondolata, amikor néhány éve megnyert egy novellapályázatot. A részleteket tudd meg tőle, íme a beszélgetés, a hétfői KORONAcaféból:

 

07.09. kedd: Szabóné Bencze Zsanett 

Zsanett személyében egy jó humorú, kedves hölgyet ismerhettünk meg, aki már az egészségügyben és a vendéglátásban is eltöltött hosszú éveket, szeret emberekkel foglalkozni. A rádiózás felé azért kacsingat, mert szereti a könnyed, vidám hangvételű reggeleket, amelyben meglátása szerint megállná a helyét akár közéleti akár aktuális szórakoztató témákról legyen szó. A keddi KORONAcaféban ajánlja magát íme a részletek:

 

07.10. szerda: Szmik Karolina

Ma Karolina mutatkozott be a KORONAcaféban! A fiatal anyuka leginkább az állatok és  a gasztronómia iránt érdeklődik. Budapesten Jamie Oliver éttermében is eltöltött néhány évet kisujjában a szakács szakma. Származása révén a lengyel konyha specialitásait szereti a legjobban elkészíteni és felszolgálni. Személyisége arról árulkodik, hogy egy hiánypótló gasztroműsorban is kipróbálná magát. Hallgasd vissza a hangos önéletrajzot ITT:

 

07.11. csütörtök:

Rédei Viktória

Ma elsőként Vikivel beszélgettünk a KORONAcafé-ban! Őt Dániában értük utol egy farmon, mert éppen idénymunkán epret szed és dézsmál is. Egyébiránt Pécsen járt egyetemre tanárnak készült, de a pécsi Nemzeti Színházban kötött ki, mint díszletfestő és kárpit készítő, aztán Szombathelyen készített bábokat, nemrégiben költözött Foktőre. A barátai “mesemondónak” becézik, foglalkozott is ezzel a műfajjal és talán ezt a képességét tudná a legjobban kamatoztatni rádiónkban. További érdekes részletekért hallgasd meg ITT:

 

Dobos Nóra

Nóri kalocsán él, de Szegeden tanul, óvodapedagógus lesz. Gyorsan meg is köszöntöttük a neve napján. Mindig is nagyon érdekelte a média, de azon kívül, hogy néhány interjú készült vele Vörös Isti jóvoltából még nálunk is, még nem volt köze ehhez a szakmához. Viszont valahogy minden helyzetben őt bízzák meg, ha beszélni kell és ő ezt szívesen vállalja is, mert nagyon szeret beszélgetni másokkal.  Érdeklik a zenei témák, a közösségi média hatása a társadalomra és persze minden, ami a gyerekekkel kapcsolatos. Ha jobban megismernéd Nórit, akkor hallgasd meg ITT:

 

Réfy Stefánia

Stefi  a kecskeméti Piarista Gimnáziumban kezdte tanulmányait, de itt Kalocsán a Szent István Gimnáziumban fejezte be. Ősszel már a budapesti Metropolitan Egyetemen kezdi meg a média és kommunikáció szakot. A fiatal hölgy céltudatos, magabiztos és tudja, hogy ő ebben a szakmában szeretne és fog is dolgozni. Mindig is ilyen volt, amit egyszer elhatározott, azt véghez is vitte, bármennyit kellet érte küzdeni. Nagyon vonzza őt a rádiózás, hogy kinyilváníthatja a véleményét, tájékozott lehet, beszélgethet mindenféle témáról. Mióta készül erre a pályára? Meghallgathatod ITT:

 

07.12. péntek:

Miskolczi Kitti

Magabiztosan kezdte a beszélgetést, kérdésünkre elárulta, hogy 10-es skálán kb. 2-vel izgul. Jelenleg nem dolgozik, éppen az egészségügyben tanul jelenleg, bár ez a szakma  távol áll tőle, de ezt dobta az élet. Nagyszájúnak tartja magát sokat tud beszélni, több területen kipróbálta már magát, külföldön is dolgozott,de a mai napig nem tudja mi az, ami a legközelebb áll hozzá. Viszont szívesen tanulna rádiózást:) Hobbija, hogy a kisfia után rohangászik. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor hallgasd meg ITT:

 

Ács Róbert

Szereti  a kihívásokat és a Last minute felhívásokat, ennek jegyében az utolsó pillanatban jelentkezett. Robi  két gyermek édesapja, már 10 éve emberekkel foglalkozik a pszichológia és a hipnózis területén és  van egy kisebb építőipari vállalkozása. Csak a párja és Édesanyja tud arról, hogy Ő is pályázik a műsorvezetői székre. Minden érdekli, ami az emberekkel kapcsolatos, de leginkább arra kíváncsi, hogy mit gondolnak mások, van-e véleményük és ha igen, azt szívesen hallgatja meg. Tudj meg többet Robirol ITT:

 

Pap Gábor

Gábor ajtóstul rontott a házba, még mielőtt feltehettük volna az első kérdést már el is sorolta az összes kompetenciáját: rendszergazda, szoftverfejlesztő, masszőr, táncos….és ez csak néhány a felsoroltakból, nem is beszélve angol és német nyelvtudásáról. Nagyon sok minden érdekli, de még nem igazán találta meg az útját. Talán most összejön. Ugyanis a rádiózás a legnagyobb vágya, több helyre is jelentkezett már, de válaszra sem méltatták. Gábor jelenleg szabadúszó és már elképzelte magát a KORONAfm100 rádióban kíváncsi vagy? Hallgasd meg ITT:

 

 

DÖNTS: a Mikrofonpróba melyik játékosa a legszimpatikusabb, eddig?

 • Réfy Stefánia (35%, 289 Szavazat)
 • Ács Róbert (17%, 139 Szavazat)
 • Szmik Karolina (14%, 115 Szavazat)
 • Miskolczi Kitti (13%, 106 Szavazat)
 • Dobos Nóra (11%, 90 Szavazat)
 • Braun Orsolya (6%, 53 Szavazat)
 • Rédei Viktória (2%, 19 Szavazat)
 • Szabóné Bencze Zsanett (2%, 14 Szavazat)
 • Pap Gábor (1%, 5 Szavazat)

Összes szavazat: 786

Betöltés ... Betöltés ...

Olvasói kommentek
 1. Bekrepál   Ekkor   2019-07-11 - 09:05

  A mai (Csütörtök) versenyző csak az én fülemet bántotta? Gondolok itt a: “és őőő, őőőő, ééééés” sűrű ismételgetésére. Egyébként egy intelligens hölgynek tűnik a versenyző!

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

hét + 10 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST