Köszönjük: utolsó adásnapján leptük meg Katát!

Írta ekkor 2023-04-27

Lukács Kata rádiónk oszlopos csapatának “messziről jött” tagja. Paksról érkezett több mint egy évtizeddel ezelőtt csapatunkba, és mennyi mindent tett azóta a KORONAfm100 műsorának színesebbé, és szó szerint szívesebbé tételéért, mert ő nem csak hang-, de igazi szívember is. Nagy mázlista lesz az kisember, akit szíve alatt hord.

Kata bástyája volt a csapatnak, olyan “multifunkciós kolléga”, akinek a szótárában ritkán szerepelt a “nem” szó, és aki mindig azt kereste, mit hogyan lehet megoldani, előre vinni, jobbá tenni.

Védjegyévé vált kacaja, kedves szavai, a hallgatókhoz, stúdióvendégekhez, kollégákhoz intézett jó szavai minden bizonnyal hiányozni fognak rádiónk mindennapjaiból, de eljött az ideje annak, hogy mindezt a törődést, gondoskodást, szeretetet kiteljesedő családjára fordítsa – ahogy annak lennie kell.

Ma adásban búcsúztatta stábunk Katát, akiről el kell mondjuk, hogy annál is sokkal többel gazdagította a KORONAfm100 palettáját, amit nap-nap után hallhattál adásban.

Nem hallhattad ugyanis, mennyi kreatív háttérmunkát végzett és tett egy-egy szülinapi programba, nyári kampányba, hírgyártásba, magazinszerkesztésbe, weboldalunk és közösségi felületeink frissen, színesen tartásába. Ha kellett, fotózott, máskor videón közvetített, szaladt sajtótájékoztatóra, szervezett interjúkat, vagy éppen segített megtalálni az elveszett kiscicát.

Ezt a pörgést most az anyai örömökkel járó pörgés váltja majd életében, de mielőtt útjára engednénk, maradjon itt is nyoma az elmúlt, több mint egy évtizednek: köszi mindent Kata!

Kiegészítésként annyit, ami az én (Kata) hálámat illeti a hallgatók és a munkatársaim felé, csak könnyekkel küszködve tudtam kifejezni, hiányozni fogtok!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő + 10 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...