Kovászos uborka leves?!Főzés nélkül,10 perc alatt és nagyon fincsi!

Írta ekkor 2021-07-18

Ha szereted a koviubit, akkor imádni fogod, de ha nem rajongsz érte akkor is ízleni fog ez az igazi nyári leves, ami 10 perc alatt kész! Nem kell hozzá nagy főzőtudomány sem.

Hozzávalók

A leveshez

25 dkg kovászos uborka (levével együtt)

1 kis fej vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

1 csokor petrezselyem

0.5 csokor kapor

1.5 dl tejföl

2 ek olívaolaj

2 csipet cukor

A tálaláshoz

20 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A leveshez

  1. A finomra vágott hagymákat evőkanálnyi olívaolajon megdinszteljük.
  2. A kovászos uborkát és a levét, valamint az összes hozzávalót (beleértve a dinsztelt hagymát is) turmixba tesszük.
  3. Összemixeljük.
  4. A szalonnát felcsíkozzuk és zsírját kisütjük.
  5. Jól lehűtve, szalonnával tálaljuk.

Jó étvágyat!

forrás:https://www.nosalty.hu/recept/kovaszosuborka-leves

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST