Közkívánatra visszatér Kalocsára dr. Teng Weiya

Írta ekkor 2019-11-17

„Kínai orvoslás a mindennapokban” címmel hirdetett előadást a napokban Kalocsai Tomori Pál Városi Könyvtár, amely zsúfolásig telt érdeklődőkkel.

A Kínából érkezett, de évek óta Budapesten élő, és édesapja mellett praktizáló Dr. Teng Weiya, valamint az oldalán ugyancsak előadó dr. Nemes Katalin így közkívánatra november 20-án „újrázni” fog Kalocsán és egy egész napot tölt a városban.

Délelőtt előzetesen egyeztetett találkozókat tart, míg öt órától a gyógynövények hatásairól hallgathatnak előadást az érdeklődők.

Mint azt a doktornő a korábbi kalocsai rendezvény alkalmával elmondta, húsz éve él Magyarországon és első alkalommal a többezer éves keleti és a modern nyugati orvoslás ötvözetéről szólt.

 

A november 20-án, Kalocsán ismét ingyenes előadást tartó dr. Teng Weiya doktornő kiemelte, hogy az ősi kínai orvoslás tanai ma hasonlóképpen elfogadottak, mint a modern gyógyászat vívmányai.

Míg egyik a betegségek kialakulásának okait, másik főképp a tüneteit kezeli – fogalmaz, rámutatva, hogy a kettő ezért is fér meg jól egymás mellett.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

8 + tíz =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST