Közlekedésbiztonság fokozása és közlekedési morál javítása a kalocsai rendőrkapitány kiemelt célja

Írta ekkor 2023-01-26

Bár országos, sőt, Bács-Kiskun vármegyei viszonylatban sem rosszabb a kalocsai járás közlekedési morálja, van dolga a rendőrségnek.

A Kalocsai Rendőrkapitányság vezetését Mayer József nyugalmazott kapitánytól tavaly nyáron vette át Bóbis Attila rendőr alezredes, aki célul tűzte ki, hogy a közlekedésbiztonság területén szorgalmazza a térség előrelépését.

Mint mondja, ehhez mindenekelőtt a közlekedők szemléletformálására van szükség, amelyre többek között a korábbinál intenzívebb médiajelenléttel tervez hatni a kapitányság, kiemelve, hogy az eszköztárukban ugyancsak szereplő büntetést, mint eszközt a legvégső esetben alkalmazzák a rend őrei.

 

Bóbis Attila rendőr alezredes, a Kalocsai Rendőrkapitányság megbízott vezetője emlékeztetett, hogy az illetékességi területükön már hónapok óta alkalmazott drónos forgalomellenőrzést a jövőben is folytatják majd.

Szólt ennek mikéntjéről, valamint kilátásba helyezett újabb technológiai fejlesztéseket a kapitányság területén, amelyről hamarosan külön hírben számolunk be.

 

Bóbis Attila kalocsai rendőrkapitánnyal készült teljes interjúnkat vasárnap délelőtti, Turmix című térségi magazinunkban mutatjuk be!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

18 + hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...