Krisztiéknek sajnos még mindig kell a támogatás! Bár ne így lenne…

Írta ekkor 2019-08-09

Nem először járt nálunk Szilvi a #KORONAcafe-ban. Egy szemműtéttel indult a dolog, donor segítségével, aztán folytatódott egy rutin műtéttel….és a rémálommal, ami már másfél éve tart és nem tudni hol a vége.

Tavaly Kriszti térdműtéte után kiderült, hogy egy húsevő baktérium támadta meg a szervezetét, amelyet másfél év alatt hol rövidebb, hol hosszabb időszakra sikerült erős antibiotikus kezeléssel elnyomni. Sokszor műtötték, csavarozták a combját, amely a leginkább érintett.

Az idén nyáron már volt egy 5-6 hétig tartó panaszmentes időszak, Kriszti végre megmártózhatott a Szelíd vizében, felcsillant a remény: ” Talán sikerült és vége ennek a kanosszajárásnak”.

Aztán jött a rosszullét, irány Budapest, ahol újabb műtét, amelyben a régi csavarokat is ki kellett cserélni a combjában, de a legrosszabb hír az volt, hogy a csípőcsont is érintett. Pedig abból szerették volna pótolni majd a hiányzó részeket…

Szilvi egyedül neveli a két gyermekét, nagyon keveset tud dolgozni, hiszen állandó utazás, ápolás mellett ezt nem is nagyon lehet, próbálja fizetni az albérletet, a rezsit, az élelemet, a gyógyszereket, a kötözéshez szükséges dolgokat….

Ha érdekelnek a részletek hallgasd meg mit mesélt a #KORONAcafe-ban.

Amire szükségük van  tűzifa, mert a gázfűtést nem bírják fizetni, illetve pénz. Akármilyen kicsi adomány nagy segítség most nekik.

Ha segítenél akár csak egy kávé árával, ne habozz, hozd be nekünk vagy utald át az összeget:

MKB 10300002-10660433-49010014

Bagó Krisztina

a közlemény rovatba írd be, hogy adomány különben Krisztinek adóznia kell az összeg után.

 

Minden támogatást és segítséget köszönünk, Krisztinek jobbulást kívánunk!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenegy − 3 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST