Különleges házavatót tartottak Szekszárdon

Írta ekkor 2024-01-09

Mészáros Andrea, a Kék Madár Alapítvány ügyvezetője volt a KORONAfm100 vendége, aki beszámolt rádiónknak egy különleges házavatóról Szekszárdon.

Forrás: Kék Madár Alapítvány

Az alapítvány célkitűzése, hogy a hátrányos helyzetű rétegek számára, munkalehetőséget teremtsenek, erre való felkészítéssel, képzéssel, valamit támasznyújtással. A célok elérése érdekében az alapítvány létrehozta például az Ízlelő családbarát éttermet is, most pedig Mészáros Andrea számolt be a házavatóról, ami csaknem fél év alatt épült fel, azért, hogy otthont teremtsen a fogyatékossággal élők számára.

Mészáros Andrea azt is elmondta a KORONAfm100-nak, hogy egy pályázat jóvoltából sikerült kivitelezni a ház felépítését, amihez természetesen előzetesen a közelben lakók véleményét is kikérték. Az épület tartalmaz mindent, amitől komfortosan érezhetik magukat az ott lakók, minden igényt kielégít a kétszintes épület. Mészáros Andrea azt is elmondta rádiónknak, hogy bár még sok jogi előkészület előzi meg a házba való tényleges beköltözést, arra már most vannak jelentkezők, akik természetesen már körbejárhatnak leendő otthonukban.

Forrás: Fülöp Attila


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

4 × egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...