Látványos és minőségi fellépőkkel zajlott a Paprika Piknik az Érsekkertben is

Írta ekkor 2021-09-14

A hagyományos Paprika Fesztivál kistestvére, a Paprika Piknik rendezvénysorozat került megrendezésre a hétvégén Kalocsán.

Három napon keresztül egymást érték a programok az Érsekkertben péntektől vasárnapig. Felsorolni is nehéz lenne a rengeteg fellépőt, a Fitos Dezső Társulat, Szalonna és bandája, a kalocsai táncosok, fúvósok, népdalkör és még sokan mások fordultak meg az eseményen.

Többek között a szombati napon a Gypo Circus zenekar is bemutatkozott a érseki városban. A banda énekes- gitárosa Hegyes Bandi számolt be a KORONAfm100-nak arról, hogyan állt össze a formációjuk.

 

A Csíplek Kalocsa- Paprika Piknik egyik fő attrakciója volt Duna Művészegyüttes, akik a Hamupipőke gyermekelőadást, illetve az esti órákban a Héttorony c. előadásukat tekinthette meg a nagyérdemű Novák Péter és az Etnofon közreműködésével.

Juhász Zsolt művészeti vezető kifejtette, számukra a legfontosabb a magyar néptánc hagyományainak hiteles ápolása, annak művészi színvonalú színpadra vitele táncosként és koreográfusként egyaránt.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

egy + kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST