Megfenyegették Pásztor Annát, szolidabb lesz az uszódi koncert

Írta ekkor 2018-08-08

Késes fenyegetőt kapcsoltak le az Anna & The Barbies múlt hétvégi budapesti nagykoncertjén – szolidabb lesz a közelgő uszódi buli is.

fotó: Recorder Blog – blog.hu

Pásztor Anna énekesnő közösségi oldalán jelentette be (<- KATT a teljes videóért!), hogy egy őrült férfi hónapok óta üldözte rajongásával, ami addig jutott, hogy a zenekar Parkbéli koncertjére már a cipőjébe kést rejtve jutott be, mondván, a “túlvilágon együtt lesznek” imádata tárgyával.

Az énekesnő hozzátette, hogy nem csak az ő életére tört rá a férfi, akit mindössze 72 óráig tarthatott bezárva a rendőrség, családját és a banda tagjait is megfenyegette. Óvintézkedésképpen tehát megváltozik jelenléte a közösségi média felületein és a koncerteken is.

Ez annyiban fogja érinteni a péntek esti, uszódi, ingyenes Anna & The Barbies koncertet is, hogy nem fog a közönségbe vetődni a színpadról az egyébként ilyen dobásairól híres Pásztor Anna, és minden bizonnyal a közönséggel való találkozáskor is óvatosabb lesz.

Felkeresésünkre Bedi Gyula polgármester megerősítette, hogy a Gubbantós Népművészeti Fesztiválnak, amelynek része a pénteki Anna-koncert, mindent megtesznek a rendőrséggel és a polgárőrséggel karöltve a maximális biztonsága érdekében.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST