Meghalt Gesztesi Károly

Írta ekkor 2020-01-04

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly, aki több ízben Kalocsán is megfordult legutóbb tavaly a Nyáresték szívből előadássorozat keretében.

A Blikk információi szerint az 56 éves színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

Gesztesi Károly a Thália Színház, a Miskolci Nemzeti Színház, a József Attila Színház, és a Vígszínház egykori színésze, az utóbbi két évtizedben szabadfoglalkozású színész volt, aki olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Valami Amerika, a Szabadság, szerelem, a Csak szex és más semmi. Emellett ismert szinkronszínész volt, többek között Sylvester Stallone, vagy a rajzfilmhős Shrek magyar hangját is ő kölcsönözte.

Első felesége Csarnóy Zsuzsa színésznő volt, utána Karel Nikolettát vette el, harmadik feleségétől, Liptai Claudiától tíz éve váltak el. Öt gyereke van.

Forrás: index.hu/hvg.hu 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

egy × 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST