Megmozgatta a szakmát a kalocsai Gasztronómiai Roadshow
Írta Vörös Istvánekkor 2019-11-12
Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Nemzeti Agrárkamara és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége karöltve rendezett „Gasztronómiai Roadshow-t” Kalocsán.
A Platán Rendezvényközpontban tarott eseményen számos, a mai vendéglátást és vendéglátó-képzést érintő szakmai kérdés került terítékre, megszólítva a vidéki vendéglátásban és közétkeztetésben érintetteket, illetve az utánpótlást jelentő, e területre készülő fiatalokat.
Az országot bejáró programsorozatról Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke nyilatkozott rádiónknak, aki előadóként is közreműködött a színvonalas eseményen.
Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke a pénteken Kalocsán tartott „Gasztronómiai Roadshow” kapcsán azt is kiemelte, hogy fontos missziójuk az európai követendő, és kevésbé követendő példák testközelbe hozatala a mindenkori közönség számára.
Hangsúlyozta továbbá, hogy a minőségi gasztronómia alappillére a stabil lábakon álló hazai mezőgazdaság!