Megmozgatta a szakmát a kalocsai Gasztronómiai Roadshow

Írta ekkor 2019-11-12

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Nemzeti Agrárkamara és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége karöltve rendezett „Gasztronómiai Roadshow-t” Kalocsán.

A Platán Rendezvényközpontban tarott eseményen számos, a mai vendéglátást és vendéglátó-képzést érintő szakmai kérdés került terítékre, megszólítva a vidéki vendéglátásban és közétkeztetésben érintetteket, illetve az utánpótlást jelentő, e területre készülő fiatalokat.

Az országot bejáró programsorozatról Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke nyilatkozott rádiónknak, aki előadóként is közreműködött a színvonalas eseményen.

 

Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke a pénteken Kalocsán tartott „Gasztronómiai Roadshow” kapcsán azt is kiemelte, hogy fontos missziójuk az európai követendő, és kevésbé követendő példák testközelbe hozatala a mindenkori közönség számára.

Hangsúlyozta továbbá, hogy a minőségi gasztronómia alappillére a stabil lábakon álló hazai mezőgazdaság!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenegy + 9 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...