Megvan a kilencedik győzelem

Írta ekkor 2020-10-26

Nem túlzás, hogy a bajnokság legizgalmasabb találkozóján tartotta itthon a pontokat a Kalocsai Futball Club megye I-es csapata.

Vasárnap igazi rangadónak lehettünk szemtanúi a Molnár Ferenc Sport és Szabadidő Központban. Szabadszállási SE csapata érkezett, akik a győzelemre hajtottak. Ez az iram az egész mérkőzés ideje alatt látható volt rajtuk, de a hazaiak is erős játékra készültek.

Minden túlzás nélkül lehet mondani, hogy akár a 7 gólos győzelem sem levegőbe kiáltott eredmény lett volna, de be kellett érni a 2-0-ás végeredménnyel. A meccs mozgalmát tükrözte az is, hogy  jópár sárgalap is kiosztásra került.

Nébl Martin, már a mérkőzés hetedik percében egy „Bajnokok Ligájába illő” szabadrúgásból talált az ellenfél hálójába 35 méterről.

Itt akár lassíthattak is volna a mieink de nem kényelmesedtek bele, végig a lehető legtöbbet hozták ki magukból a Kohány Balázs edzette fiatalok, a második gól váratott magára egészen a második félidőig. A 60. percben egy nagyon szép támadást követően Farkas Zalán gyönyörűen indított Dostyiczának, akinek centerezését Follárdt Zoltán váltott gólra, így született meg a 2-0-ás végeredmény, amit az edző Kohány Balázs így értékelt

 

Ehhez az értékeléshez a Szabadszállás technikai vezetője, Pandúr László is hozzátette gratulációját


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

hat − kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST