Megvan a negyedik győzelem

Írta ekkor 2020-09-13

Nem volt egyszerű mérkőzés, röpködtek a ‘sárgák’, de a győzelmet nem kell megmagyarázni – fogalmazott Kohány Balázs edző.

 

 

A Kalocsai Futball Club legalább tíz évre visszamenőleg nem kezdte négy győzelemmel a bajnokságot. 

Vonjunk gyorsan egy mérleget az eddigi találkozókból:

Még augusztus 23-án Bácsalmáson kezdték meg a bajnokságot, ahonnan 3-2es eredmény mellett hozták haza a pontokat.

Majd hazai pályán a Tiszakécske csapatát fogadták, ahol fölényes: 7-0ás győzelmet arattak.

Múlt héten pedig Kerekegyházán játszottak, és a kellő felkészülésnek köszönhetően 4-2es eredmény mellett gazdagodtak a kalocsai club pontjai.

Ma, a Soltvadkerti Te csapatát fogadták a Kohány Balázs edzette fiatalok. Tudták, hogy az ellenfél védekezésben lesz erős, és ez be is igazolódott. Az első játékrészben a mieink diktálták az iramot, ás bár Follárdt Zoltán betalált a hálóba, de les miatt nem adta meg a játékvezető, így 0-0ás eredménnyel vonultak félidőre.

A második félidőben volt egy kapufája a mieinknek, de lendületben visszább is estek, a helyzetek elmaradtak. Ennek ellenére, Rideg László góljával 1-0 ás végeredmény tudhatnak magukénak a Kalocsaiak.

Kohány Balázs edző összegezte a látottakat

 

 

Jövőhéten Akasztóra mennek a srácok. A csapat nyáron beerősítettek, viszonylag jól is rajtoltak. Nehéz mérkőzésre számít az edző

 

Más esemény is volt a mérkőzésen. A Kalocsai Futball Club köszöntötte a város egyik emblematikus focistáját, aki évtizedeken át erősítette és vitte a környék hírnevét futballista múltjával. Farkas Zoltán “Cola” augusztusban töltötte ötvenedik életévét, ennek okán egy mezzel köszönik meg a sportban eltöltött éveit.

Kohány Gábor/elnök az ajándék pólóval

A Kezdőrúgást, Kovács Zorán végezte el, aki a kertvárosi iskola növendéke és a Paks U10-es labdarúgó csapatát erősíti. Az apropó az, hogy Kovács Tibor “Neszár” meccslabdákat ajándékozott a csapatnak.

Kovács Tibor ajándéka, a meccslabdák

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

14 − tizenegy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST