Megyei ezüstérmesek a kalocsai tornász lányok

Írta ekkor 2019-01-28

Kecskeméten rendezték idén is a Diákolimpia Torna Megyei Döntője.

A Nagyasszonyunk Katolikus Iskola és Óvoda ebben az évben is 2 csapattal szerepelt. Többnyire a Kalocsai SE-nél tornázó lányok értek el kimagasló eredményt. A II. korcsoportban a 3-4. osztályosok versenyében, a 2. helyet szerezték meg tornászaink, így kiharcolva a továbbjutást az Országos Elődöntőbe.

Első versenyes legkisebbjeink I. korcsoportban mérettették meg tudásukat. Alig 4 hónapos felkészülés után a 7. helyen végeztek a Nagyasszonyunk Katolikus Iskola és Óvoda versenyzői.

Az I. korcsoportos Tóth Zolna és Szűcs Maja a Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Tagiskolájának hírnevét gyarapították. Zolna egyéni Összetett versenyben a 4. helyet szerezte meg, ezzel szintén továbbjutott az Országos Elődöntőbe! II. korcsoportban egyéni legjobb teljesítményt nyújtó Fábri Lili, a csapat többi tagjával egyetemben szintén továbbjutott a következő fordulóba.

A I. korcsoportos csapat tagjai: Réfi Léna, aki csapaton belül a legjobb teljesítményt nyújtotta, Grócz Lilien, Kovács Nikolett, Kocsi Lili, Vancsura Korina, Vén Panna, Szabadi Panna, Hencsei Doroti.

A II. korcsoportos csapat tagjai: Farkas Réka Fábri Lili,  Csefkó Csenge, Madai Menta, Ocskó Fruzsina, Vida Gréta.

Edzők: Deák Nóra, Farkasné Bagó Emília és Deák “Dixi” Ferenc


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST