Mező Misiék ÉLŐBEN zenéltek a stúdióban!

Írta ekkor 2018-06-22

Mi lesz, ha fogod a Magna Cum Laude énekesét, a Heaven Street Seven egykori frontemberét és a Kiscsillag volt dobosát, bedobod őket ÉLŐ ADÁSBA, a KORONAcaféban, és megkéred őket, hogy rögtönözzenek minikoncertet?!

Kikavarhatod az új évezred egyik legizgalmasabb magyar zenei projektjét, a NAZA zenekart, ami annál már nehezen lehetne menőbb, hogy két zseniális énekesük is van: Mező Misi (Magna Cum Laude) és Szűcs Krisztián(Heaven Street Seven). A többiek: a gitáros-billentyűs Szepesi Zsolt és Mihalik Ábel dobos (Kiscsillag) – közülük csak utóbbi tudott eljönni hozzánk.

(Balról: Mihalik Ábel, Mező Misi, Szűcs Krisztián)

A csapat a Senkid vagyok c. új dalt viszi körbe az országban (lent tudod meghallgatni), és nálunk kezdték a körutat, amiért nem is tudnánk hálásabbak lenni – ORSZÁGOS PREMIERÜNK VOLT! Megbeszéltük hogyan működik a kémia a zenészek között és megkértük őket, hogy játsszák el egy korábbi dalukat – ŐRÜLET mit műveltek (a közös éneklést élőben közvetítettük az Instagramon is – nézd meg a Stories-ban!):

Persze nem értük be ennyivel és a srácok nagyon partnerek voltak, úgyhogy meghallgathattuk ÉLŐBEN a Tanfolyam c. új szerzeményt is, ami még fel sincs véve (!), sőt, szó szerint itt, nálunk játszották el együtt másodszor, ÍGY:

Ja, és persze itt a legújabb lehengerlő NAZA-sláger! A helyedben nem hagynánk ki a nyári koncerteket sem – ITT tudod bekövetni őket, hogy naprakész légy.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

7 + tizenegy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...