Mindig örömmel jön Kalocsára Hevesi Tamás

Írta ekkor 2019-02-14

Péntek este a meszesi Kék Duna Vendéglőben rendeznek jótékonysági Valentin-napi bált, amelynek teljes bevételével a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma alapítványának javára fordítják.

A házigazdák a hagyományos szülők-nevelők bálja helyett arra fektettek hangsúlyt, hogy lehetőséget biztosítsanak régi diákoknak, illetve a szakképzés iránt elkötelezetteknek, hogy szórakozva támogassák az Ipari Iskola Alapítványt, miközben jól érzik magukat.

Az este hatkor kezdődő programon, amelyen fellép Benedek Viktória dózsás tanuló, a hangulatfelelős pedig DJ Simi lesz, közreműködik Heves Tamás énekes is, aki rádiónknak elárulta, hogy mindig örömmel jön Kalocsára, hiszen sok szép emlék köti ide.

 

Hevesi Tamás, a Dózsa iskola javára tartandó péntek esti jótékonysági buli sztárfellépője azt is elárulta, hogy ő az év minden napján ünnepli a Valentin napot.

De ez nem jelenti azt, hogy péntek este ne készülne alkalomhoz illő dalokkal az elmaradhatatlan slágerek mellé – mondta.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...