Motortolvajokat fogtak Kalocsán

Írta ekkor 2022-05-09

Járőrözés közben figyeltek fel a rend éber őrei két – korábbi intézkedésekből már jól ismert – helybéli férfire, akik ketten toltak egy drága, nagytestű motorkerékpárt.

Az egyenruhásoknak gyanús volt a látvány, ezért megállították és kérdőre vonták őket. A duó tagjai ijedtségükben más-más verziót kezdtek előadni arról, hogyan jutottak a vasparipához.

A rendőrök ekkor már sejtették, hogy a két helybéli valami rosszban sántikál. A rendszám alapján felkeresték a tulajdonost, aki elmondta, hogy jó pár órája elment otthonról, azonba a garázsában hagyta szeretett motorját.

Arról is beszámolt, hogy emlékezete szerint az ajtót résnyire nyitva hagyta, így előfordulhat, hogy valaki bement és elvitte a tulajdonát.

A két gazfickót előállították és kihallgatták az esetet illetően. Kiderült, hogy egyikük bemászott az ingatlan udvarára, majd meglátta a garázsban pihenő nagyértékű gépet, és megpróbálta elhozni.

Azonban a nagysága miatt nem bírt el vele. Ekkor hívta segítségül cimboráját, akivel már majdnem hazáig tolták a motort, mikor megállították őket a rendőrök.

A vasparipát lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A bűntársakat lopással gyanúsítják, és jelenleg szabadlábon védekezhetnek.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhét + 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST