Munkás lesz 2023 Szakmáron a TOP Plusz és a JETA pályázat révén

Írta ekkor 2023-01-07

Az újévben sem fog unatkozni a szakmári önkormányzat, hiszen számos beruházás kivitelezése várat még magára.

András Gábor a falu polgármestere a KORONAfm100-nak elárulta, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz nyertes pályázatoknak köszönhetően a faluban a Községháza energetikai korszerűsítése valósítható meg, amely egy megkezdett projekt és reményeik szerint minél hamarabb készre is tudják jelenteni.

A település első embere kitért az óvoda vizesblokkjainak, belső tereinek felújítására, amit a nyári szünetben szeretnének befejezni, a klímákat már felhelyezték az épületre a napelemek pedig idén kerülnek fel.

 

András Gábor Szakmár polgármestere az idei évre vonatkozó beruházások kapcsán kiemelte a Paksi Atomerőmű égisze alatt működő Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány által anyagilag finanszírozott projektet, amely az Óbányai diáktábor felújítására vonatkozik.

A falu első embere részletezte, hogy milyen átalakításokra van szükség ahhoz, hogy a szállót teljes mértékben modernizálni tudják és választ adott arra is előreláthatólag mikorra szeretnék befejezni a kivitelezési munkálatokat.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz − tíz =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...