MVM ügyfélszolgálat nyílt Kalocsán

Írta ekkor 2024-02-27

Az új iroda nagyban megkönnyíti a környékbeliek ügyintézését!

Font Sándor, a térség országgyűlési képviselője beszédében kiemelte: több közmeghallgatáson is téma volt egy új MVM ügyfélszolgálat létrehozása. Azt is hangsúlyozta, hogy fontos, hogy ne csak a nagyvárosokban, hanem a járásszékhelyeken is megfelelő szolgáltatást kaphassanak az ügyfelek. Reméli, hogy ez az iroda hozzájárul a kalocsai és környékbeli emberek mindennapjaihoz.

Filvig Géza, Kalocsa polgármestere örömét fejezte ki, hogy egy emblematikus helyre, a korábbi bankfiók helyére térhetett vissza az ügyfélszolgálat. Mint elmondta: a városvezetés nagy figyelmet fordít az emberek véleményére.

“Kalocsai származásúként megható itt állni.” – fogalmazott Mátrai Károly, az MVM Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve, egy frekventált helyen, a város szívében kaphatott helyet az ügyfélszolgálat. Győr és Nagykáta után ez a harmadik iroda, amelyet idén adtak át idehaza. Kiemelte: érdemes használni az MVM webes felületeit és telefonos applikációját, hiszen az ügyintézés sokkal egyszerűbb, a legtöbb ügy néhány kattintással elintézhető.

Lantos Csaba, energiaügyi miniszter beszédében kifejtette: egyre több minden elérhető online, de vannak olyan ügyek, amelyeket jobb személyesen intézni. Ezt pedig már itt Kalocsán is, modern környezetben, 21. századi körülmények között lehet megtenni. Lantos Csaba Kalocsán jelentette be, hogy Magyarországon elértük a 6000 Megawatt napenergia termelési kapacitást. Biztos tehát, hogy a napelemek megtermelik az ország átlagfogyasztását, amely 5500-6000 Megawatt között van.

A cikket és a képeket készítette: Varga Zalán


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...